Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  ЗАМРЗНАТА ХРАНА

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна
  Фотографија од Цекин Пилешки Прсти Замрзнати 600 гр
  Фотографија од Фриком Рибини Прсти 300гр
  Фотографија од Медаљони Пилешки Перутнина Птуј 300 гр
  Фотографија од Замрзната Боранија Зелена Фриком 450г
  Фотографија од Замрзнато Црвено Овошје 400г
  Фотографија од Рибини Прсти 250гр
  Фотографија од Замрзната Боранија Жолта Фриком 450г
  Фотографија од Замрзнато Овошје Јагода 400г
  Фотографија од Замрзнато Овошје Микс Сани 400г
  Фотографија од Метро Свежо Замрзнат Ослич 900гр.
  Фотографија од Замрзната Брокула Фриком 450г
  Фотографија од Замрзната Брокула Сани Фантази 450г
  Фотографија од Замрзнато Овошје Малина 300г
  Фотографија од Замрзнато Овошје Малина 400г
  Фотографија од Метро Коктел од Замрзнати Морски Плодови 400гр.
  Фотографија од Метро Свежо Замрзнат Ослич Роло Филети 600гр.
  Фотографија од Замрзната Царска Мешавина Фриком 450г
  Фотографија од Замрзнато Овошје Вишна 400г
  Фотографија од Метро Свежо Замрзната Лосос Котлети 600гр