Зеленчук

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Блитва

Цената е за 1Кг
25,00 ден.

Брокула

Цената е за 1Кг
95,00 ден.

Целер

Цената е за Парче
80,00 ден.

Цвекло

Цената е за 1Кг
30,00 ден.

Домати

Цената е за 1Кг
95,00 ден.

Доматино

Цената е за 500гр
165,00 ден.

Грав

Цената е за 500гр
110,00 ден.

Гумбир

Цената е за 1Кг
165,00 ден.

Компир

Цената е за 1Кг
30,00 ден.

Краставица

Цената е за 500гр
40,00 ден.

Кромид

Цената е за 1Кг
35,00 ден.

Кромид Црвен

Цената е за 1Кг
45,00 ден.

Лук

Цената е за 500гр
164,00 ден.

Лути Пиперки

Цената е за 1Кг
45,00 ден.

Магдонос

Цената е за Парче
20,00 ден.

Марула

Цената е за Парче
15,00 ден.

Млад Кромид

Цената е за Парче
15,00 ден.

Млад Лук

Цената е за Парче
20,00 ден.

Модар Патлиџан

Цената е за 1Кг
139,00 ден.

Моркови

Цената е за 1Кг
55,00 ден.

Пашканат

Цената е за 500гр
45,00 ден.

Пиперки Благи

Цената е за 500гр
80,00 ден.

Праз

Цената е за 1Кг
45,00 ден.

Ротквица

Цената е за 1Кг
25,00 ден.