Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  Кеси за Отпад

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна
  Фотографија од Кеси за Отпад Фино 20 Л

  Кеси за Отпад Фино 20 Л

  Димензија: 44 х 50 см, Количина: 30/1

  €0,59
  Фотографија од Кеси за Отпад Фино 35 Л

  Кеси за Отпад Фино 35 Л

  Димензија: 50 х 56 см, Количина: 30/1, Квалитет: Јаки

  €0,91
  Фотографија од Kesi za Otpad Fino 35 L Сини

  Kesi za Otpad Fino 35 L Сини

  Dimenzija: 50 x 56 sm, Kolicina: 30/1, Kvalitet: Jaki

  €1,87
  Фотографија од Кеси за Отпад Свирл 40 Л сини
  Фотографија од Кеси за Отпад Си Пласт 40 Л

  Кеси за Отпад Си Пласт 40 Л

  Димензија: 50 см х 70 см, Количина: 10/1
  €0,43
  Фотографија од Кеси за Отпад Фино 60 Л

  Кеси за Отпад Фино 60 Л

  Димензија: 59 х 72 см, Количина: 20/1

  €1,25
  Фотографија од Кеси за Отпад Фино 60 Л Сини

  Кеси за Отпад Фино 60 Л Сини

  Димензија: 60 х 67 см, Количина: 20/1, Квалитет: Јаки

  €1,71
  Фотографија од Кеси за Отпад Свирл 70 Л со рачки

  Кеси за Отпад Свирл 70 Л со рачки

  Висина: 86 см, Количина: 8/1

  €1,87
  Фотографија од Кеси за Отпад Си Пласт 70 Л

  Кеси за Отпад Си Пласт 70 Л

  Димензија: 60 см х 80 см, Количина: 10/1
  €0,54
  Фотографија од Кеси за Отпад Свирл 120 Л со рачки

  Кеси за Отпад Свирл 120 Л со рачки

  Висина: 100 см, Количина: 8/1

  €3,17
  Фотографија од Кеси за Отпад Фино 120 Л

  Кеси за Отпад Фино 120 Л

  Димензија: 70 х 110 см, Количина: 10/1

  €3,33
  Фотографија од Кеси за Отпад Си Пласт 120 Л
  Фотографија од Кеси за Отпад Си Пласт 150 Л

  Кеси за Отпад Си Пласт 150 Л

  Димензија: 70 см х 110 см, Количина: 10/1
  €0,78
  Фотографија од Кеси за Отпад Свирл 150 Л

  Кеси за Отпад Свирл 150 Л

  Количина: 10/1

  €2,88
  Фотографија од Кеси за Отпад Си Пласт 200 Л