Кеси за Отпад

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Кеси за Отпад Фино 20 Л

Димензија: 44 х 50 см, Количина: 30/1
28,00 ден.

Кеси за Отпад Фино 35 Л

Димензија: 49 х 60 см, Количина: 30/1
44,00 ден.

Кеси за Отпад Фино 35 Л Сини

Димензија: 50 х 56 см, Количина: 30/1, Квалитет: Јаки
90,00 ден.

Кеси за Отпад Фино 60 Л

Димензија: 59 х 72 см, Количина: 20/1
61,00 ден.

Кеси за Отпад Фино 60 Л Сини

Димензија: 60 х 67 см, Количина: 20/1, Квалитет: Јаки
107,00 ден.

Кеси за Отпад Фино 120 Л

Димензија: 70 х 110 см, Количина: 10/1
144,00 ден.

Кеси за Отпад Свирл 70 Л со рачки

Висина: 86 см, Количина: 8/1
90,00 ден.

Кеси за Отпад Свирл 120 Л со рачки

Висина: 100 см, Количина: 8/1
120,00 ден.

Кеси за Отпад Свирл 150 Л

Количина: 10/1
147,00 ден.

Кеси за Отпад Си Пласт 40 Л

Димензија: 50 см х 70 см, Количина: 10/1
27,00 ден.

Кеси за Отпад Си Пласт 70 Л

Димензија: 60 см х 80 см, Количина: 10/1
34,00 ден.

Кеси за Отпад Си Пласт 150 Л

Димензија: 70 см х 110 см, Количина: 10/1
49,00 ден.