Месо

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Пилешки Копан

Цената е за 1Кг
159,00 ден.

Пилешки Копан со Надкопан

Цената е за 1Кг
179,00 ден.

Пилешки Крилца

Цената е за 1Кг
194,00 ден.

Пилешки Надкопан

Цената е за 1Кг
179,00 ден.

Пилешки Филе-Стек

Цената е за 1Кг
354,00 ден.