Овошје

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Ананас

Цената е за 1Кг
150,00 ден.

Авокадо

Цената е за 500гр
155,00 ден.

Банани

Цената е за 1Кг
79,00 ден.

Цитрон

Цената е за 1Кг
59,00 ден.

Грејфрут

Цената е за 1Кг
59,00 ден.

Јаболко Црвен Делишес

Цената е за 1Кг
95,00 ден.

Јаболко Грин Смит

Цената е за 1Кг
95,00 ден.

Јаболко Златен Делишес

Цената е за 1Кг
95,00 ден.

Јагоди

130,00 ден.

Калинка

Цената е за 1Кг
100,00 ден.

Киви

Цената е за 1Кг
107,00 ден.

Круша

Цената е за 500гр
140,00 ден.

Лимун

Цената е за 500гр
89,00 ден.

Портокали

Цената е за 1Кг
66,00 ден.