Овошје & Зеленчук

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Ананас

Цената е за 1Кг
150,00 ден.

Авокадо

Цената е за 500гр
155,00 ден.

Банани

Цената е за 1Кг
79,00 ден.

Блитва

Цената е за 1Кг
25,00 ден.

Брокула

Цената е за 1Кг
95,00 ден.

Целер

Цената е за Парче
80,00 ден.

Цитрон

Цената е за 1Кг
59,00 ден.

Цвекло

Цената е за 1Кг
30,00 ден.

Домати

Цената е за 1Кг
95,00 ден.

Доматино

Цената е за 500гр
165,00 ден.

Грав

Цената е за 500гр
110,00 ден.

Грејфрут

Цената е за 1Кг
59,00 ден.

Гумбир

Цената е за 1Кг
165,00 ден.

Јаболко Црвен Делишес

Цената е за 1Кг
95,00 ден.

Јаболко Грин Смит

Цената е за 1Кг
95,00 ден.

Јаболко Златен Делишес

Цената е за 1Кг
95,00 ден.

Јагоди

130,00 ден.

Калинка

Цената е за 1Кг
100,00 ден.

Киви

Цената е за 1Кг
107,00 ден.

Компир

Цената е за 1Кг
30,00 ден.

Краставица

Цената е за 500гр
40,00 ден.

Кромид

Цената е за 1Кг
35,00 ден.

Кромид Црвен

Цената е за 1Кг
45,00 ден.

Круша

Цената е за 500гр
140,00 ден.