Салфетки, Тоалетна Хартија & Фолии

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Кеси за Отпад Фино 20 Л

Димензија: 44 х 50 см, Количина: 30/1
28,00 ден.

Кеси за Отпад Фино 35 Л

Димензија: 49 х 60 см, Количина: 30/1
43,00 ден.

Тоалетна Хартија Хармони Спец. 24/1

24 х 16 м, 100% целулоза, 2 слојна
161,00 ден.

Тоалетна Хартија Хармони Спец. 4/1

4 х 16 м, 100% целулоза, 2 слојна
33,00 ден.

Тоалетна Хартија Хармони Ружа 24/1

24 х 16 м, 100% целулоза, 3 слојна
186,00 ден.

Тоалетна Хартија Перфекс 24/1

24 х 16 м, 100% целулоза, 2 слојна
157,00 ден.

Тоалетна Хартија Перфекс 24/1

24 х 16 м, 100% целулоза, 3 слојна
180,00 ден.

Кеси за Отпад Фино 35 Л Сини

Димензија: 50 х 56 см, Количина: 30/1, Квалитет: Јаки
99,00 ден.

Тоал. Хар. Хармони Премиум 8+2

10 ролни х 19 м, 100% целулоза, 3 слојна
99,00 ден.

Кеси за Отпад Фино 60 Л

Димензија: 59 х 72 см, Количина: 20/1
60,00 ден.

То. Ха. Хармони Делукс Камилица 8+2

10 ролни х 21 м, 100% целулоза, 3 слојна
142,00 ден.

То. Ха. Хармони Делукс Котон Бела 8+2

10 ролни х 21 м, 100% целулоза, 3 слојна
142,00 ден.