Пребарување
Ден
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  Салфетки, Тоалетна Хартија ,Фолии & Чепкалки

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна
  Фотографија од Алуминиумска Фолија Фино 10 м
  Фотографија од Кеси за Отпад Фино 20 Л

  Кеси за Отпад Фино 20 Л

  Димензија: 44 х 50 см, Количина: 30/1

  28,00
  Фотографија од Кујнска ролна Ендлес 80 м
  Фотографија од Салфетки Ендлес 33х33 50/1 2 слојни
  Фотографија од Стапчиња за Ражнич SAMURAI 24cm 75/1
  Фотографија од Стапчиња за Ражнич SAMURAI 50/1
  Фотографија од Алуминиумска Фолија Фино 20 м
  Фотографија од Алуминиумска Фолија Фино 30 м
  Фотографија од Чепкалки за заби SAMURAI 280/1
  Фотографија од Чепкалки за заби SAMURAI 500/1
  Фотографија од Кеси за Отпад Фино 35 Л

  Кеси за Отпад Фино 35 Л

  Димензија: 50 х 56 см, Количина: 30/1, Квалитет: Јаки

  44,00
  Фотографија од Кујнска ролна Ендлес 100 м
  Фотографија од Салфетки Амика 33х33 80/1 1 слојни
  Фотографија од Тоалетна Хартија 8/1 Милде

  Тоалетна Хартија 8/1 Милде

  8 ролни, 100% целулоза, 3 слојна

  180,00
  Фотографија од Глос Влажни Марамчиња 72/1 Антибактериски
  Фотографија од Kesi za Otpad Fino 35 L Сини

  Kesi za Otpad Fino 35 L Сини

  Dimenzija: 50 x 56 sm, Kolicina: 30/1, Kvalitet: Jaki

  90,00
  Фотографија од Кујнска Ролна Палома Профуд 2/1

  Кујнска Ролна Палома Профуд 2/1

  Препорачана за допир со храна

  Од 175,00