Пребарување
Ден
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  Салфетки, Тоалетна Хартија & Фолии

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна
  Фотографија од Алуминиумска Фолија Фино 10 м
  Фотографија од Глос Влажни Марамчиња 56/1 Антибактериски Ментол
  Фотографија од Кеси за Отпад Фино 20 Л

  Кеси за Отпад Фино 20 Л

  Димензија: 44 х 50 см, Количина: 30/1

  28,00 MKD
  Фотографија од Кујнска ролна Ендлес 80 м
  Фотографија од Салфетки Ендлес 33х33 50/1 2 слојни
  Фотографија од Алуминиумска Фолија Фино 20 м
  Фотографија од Алуминиумска Фолија Фино 30 м
  Фотографија од Кеси за Отпад Фино 35 Л

  Кеси за Отпад Фино 35 Л

  Димензија: 50 х 56 см, Количина: 30/1, Квалитет: Јаки

  44,00 MKD
  Фотографија од Кујнска ролна Ендлес 100 м
  Фотографија од Салфетки Амика 33х33 80/1 1 слојни
  Фотографија од Тоалетна Хартија 8/1 Милде

  Тоалетна Хартија 8/1 Милде

  8 ролни, 100% целулоза, 3 слојна
  174,00 MKD
  Фотографија од Глос Влажни Марамчиња 72/1 Антибактериски
  Фотографија од Kesi za Otpad Fino 35 L Сини

  Kesi za Otpad Fino 35 L Сини

  Dimenzija: 50 x 56 sm, Kolicina: 30/1, Kvalitet: Jaki

  90,00 MKD
  Фотографија од Кујнска Ролна Палома Профуд 2/1

  Кујнска Ролна Палома Профуд 2/1

  Препорачана за допир со храна
  165,00 MKD
  Фотографија од Салфетки Ендлес 33х33 100/1 1 слојни
  Фотографија од Тоалетна Хартија Зева 8+2 Бела

  Тоалетна Хартија Зева 8+2 Бела

  100% целулоза, 3 слојна
  210,00 MKD
  Фотографија од Глос Влажни Марамчиња 72/1 за Дрвени Површини
  Фотографија од Кеси за Отпад Свирл 40 Л сини