Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  Зеленчук

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна
  Фотографија од Брокула

  Брокула

  Цената е за 1Кг

  €3,36
  Фотографија од Домати
  Фотографија од Шери Домати

  Шери Домати

  Цената е за кг

  €5,68
  Фотографија од Краставица
  Фотографија од Кромид

  Кромид

  Цената е за 1Кг

  €0,74
  Фотографија од Моркови
  Фотографија од Пиперки Благи
  Фотографија од Тиквица

  Тиквица

  Цената е за парче

  €0,21
  Фотографија од Зелка

  Зелка

  Цената е за кг

  €1,04
  Фотографија од Магдонос

  Магдонос

  Цената е за парче

  €0,42
  Фотографија од Марула

  Марула

  Цената е за парче

  €0,42
  Фотографија од Карфиол

  Карфиол

  цената е за кг

  €1,86
  Фотографија од Млад кромид

  Млад кромид

  цената е за 3-4 парчиња (сноп)

  €0,32
  Фотографија од Млад Лук

  Млад Лук

  Цената е за 3-4 парчиња (китка)

  €0,42
  Фотографија од Млад компир

  Млад компир

  Цената е за кг

  €1,02
  Фотографија од Авокадо

  Авокадо

  Цената е за кг
  €5,60
  Фотографија од Ајсберг Салата

  Ајсберг Салата

  Цената е за кг

  €3,33
  Фотографија од Бабури

  Бабури

  Цената е за кг

  €1,58
  Фотографија од Лути пиперки

  Лути пиперки

  Цената е за парче

  €0,21
  Фотографија од Ѓумбир

  Ѓумбир

  Цената е за кг
  €5,44